Mardes Agency është agjenci kreative që merret me produkte dhe shërbime nga fusha e marketingut digjital dhe dizajnit grafik.

Besojmë që kualiteti i produktit është gjëja më e rëndësishme për klientin.

0

Projekte të realizuara duke mbuluar nevojat dhe kërkesat e klientëve.

0 %

Përmbushja e pritshmërive të klientëve.

0

Klientë të rregulltë dhe lojal.

Vlerësimi i klientëve

Adhurim Rama
Adhurim RamaMenagjer te Rama Elektrotechnik
Read More
Bashkëpunimi me Mardes ishte një përvojë shumë e lehtë dhe korrekte. Jam shumë i kënaqur me përmbushjen e kërkesave dhe nevojave të mia. E rekomandoj tek çdo biznes që ka nevoj pë shërbime marketingu dhe dizajni.
Albin Jonuzi
Albin JonuziDrejtor i shitjes te Solomobel
Read More
Jam me fat që bashkëpunoj me Mardes Agency. Kemi pasur nevoj për dikë që merr përsipër disa shërbime të ndryshme si fotografimi i produkteve, marketingu digjital dhe dizajni grafik. Ekipi i Mardes i bën të gjitha për ne.
Erik Kastrati
Erik KastratiBrend Menagjer te Blaxkgoat
Read More
Kisha nevoj pë një logo për të ndërtuar brendin dhe isha i pasigurtë në kërkesën time. Briefing process i zhvilluar me dizajnerin e Mardes ma lehtësoi shumë vendimmarrjen dhe jam shumë i kënaqur me rezultatet.