Shërbime nga Marketingu digjital UX/UI Design Product photography

Optimizim dhe menagjim të rrjeteve sociale që i përshtaten biznesit tuaj, krahas kësaj edhe shërbime të marketingut digjital duke filluar nga strategjia, planifikimi, dizajnimi, implementimi dhe evaluimi i kampanjave.

SI TË FILLOJMË

Mund ta besoni biznesin tuaj tek ne

Kemi eksperiencën dhe konfidencën e duhur për të marrur përsipër nevojat dhe kërkesat e biznesit tuaj në fushat e dizajnit, marketingut dhe webit.

Bashkëpunojmë me juve

Me transparencë të plotë duke ndarë së bashku nevojat dhe kërkesat për të ofruar zgjidhjen më të përshtatshme

E rrisim biznesin tuaj

Produktet dhe shërbimet tona ndikojnë pozitivisht në rritjen e biznesit tuaj, në imazhin e tij dhe lidhjen me klientë

E kursejmë kohën tuaj

Fokusohuni në biznesin tuaj, ne angazhohemi në prezantimin e tij në mënyrën më të mirë

CHOOSE YOUR

Çmimorja

There are many variations of passages of lorem ipsum

Base
$ 199
2 GB
10GB Of Storage
2 Email Accounts
2 Domains
Email Support
Premium
$ 260
5 GB
15GB Of Storage
2 Email Accounts
5 Domains
Full Support
Performance
$ 360
10 GB
25GB Of Storage
2 Email Accounts
Unlimited Domains
Full Support
OUR ARTICLES

Na kontaktoni

There are many variations of passages of lorem ipsum

PYETJET MË TË SHPESHTA

Çfarë lloj shërbimesh ofroni dhe si ndihmoni bizneset të rriten?

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë dizajnin grafik, zhvillimin e uebfaqeve, strategjitë e marketingut dhe shërbime të tjera kreative. Përmes dizajnit të cilësisë së lartë dhe strategjive inovative, ne ndihmojmë bizneset të rriten duke përmirësuar prezantimin e tyre dhe duke arritur audiencën e duhur.

Si e përcaktoni audiencën dhe zhvilloni strategji të personalizuara?

Ne bëjmë analizën e audiencës duke përdorur të dhënat demografike, studime të tregut dhe analiza të tjera. Bazuar në këto informacione, ne zhvillojmë strategji të personalizuara që përshtaten me nevojat dhe preferencat e audiencës së biznesit tuaj. Përdorimi i kanaleve të përshtatshëm të marketingut dhe komunikimi efektiv janë thelbësore në arritjen e rezultateve të suksesshme.

Si mund të ndihmoni në krijimin e një identiteti vizual unik dhe tërheqës?

Ne krijojmë identitetin vizual të biznesit tuaj duke përdorur elemente kreative si logo, dizajne grafike, paleta ngjyrash dhe elemente të tjera të dizajnit. Përmes këtyre elementeve, ne ndihmojmë në krijimin e një imazhi të unik dhe tërheqës që ndihmon biznesin tuaj të dalloni në tregun konkurrues.

Si mund të përmirësojmë prezantimin dhe rezultatet e faqes sonë të internetit?

Ne zhvillojmë uebfaqe të përshtatshme për biznesin tuaj, duke përdorur dizajn modern dhe intuitiv, optimizim për motorët e kërkimit, dhe përvojë përdoruesi e shkëlqyeshme. Gjithashtu, punojmë për të përmirësuar performancën e faqes suaj, duke optimizuar ngarkesën e faqes, duke siguruar qëndrueshmëri dhe shpejtësi të lartë. Përdorimi i elementeve të dizajnit të përmbajtjes, strategjive të përshtatshme të kallëzimit të veprimit (CTA), dhe analizave të përbashkëta për të monitoruar dhe përmirësuar rezultatet e faqes tuaj janë gjithashtu pjesë e strategjisë sonë për të siguruar një prezantim të suksesshëm në internet.

Si mund të ndihmoni në rritjen e shitjeve dhe performancës së tregut të e-commerce?

Ne ofrojmë shërbime të specializuara për e-commerce, duke përfshirë zhvillimin e dyqaneve online, optimizimin e faqeve të produktit, strategjitë e marketingut të produktit, dhe përmirësimin e përvojës së përdoruesit. Ne punojmë për të rritur vizibilitetin e produkteve tuaja në internet, përmirësimin e konvertimit të vizitorëve në blerës, dhe rritjen e performancës së tregut të e-commerce.

NA KONTAKTONI PËR ÇFARËDO PYETJE